perjantai 27. syyskuuta 2013

Unettomia öitä ja vähän muutakin...


Pientä hiljaiseloa on ollut kirjoittamisen saralla kun neitimme alkoi tekemään hampaita jonka johdosta yöt eivät ole olleet enää niin seesteisiä. Ja tämän johdosta vanhemmatkin ovat olleet hieman väsyneitä ja hajamielisiä. :)

Kuitenkin jotain olen ehtinyt puuhastelemaan.

Perunat nostettiin syyskuun alussa ja ihan mukava sato sieltä vielä tulikin vaikka koko kesä ollaan sieltä pottuja syöty.Loput porkkanat menivät vuoden ensimmäiseen porkkanalaatikkoon.
Minun puolestani joulu saa jo tulla! :)Kurkkusato on ollut tänä vuonna mainio! Muutama purkki maustekurkkuja on tehty ja toinen satsi odottaa tekijäänsä.


Innostuin myös hieman mööbeliseeraamaan, olohuoneessa vaihtui hieman järjestys (neidille enemmän leikkitilaa) sekä makuuhuone koki myöskin uudelleenjärjestelyn.
Olohuoneesta nappasin kännykällä kuvan aherruksen jälkeen mutta makuuhuoneesta en sitä muistanut ottaa, se siis myöhemmin.Ystävän lapsi täytti vuosia, 4 vuotta! Miten se aika kuluukin niin vikkelästi?
Surautin lahjaksi t-paidan sekä pipon ja tietenkin onnittelukortin aiheeseen sopien.

Ja pitihän pikkuneidillekin saada jotain uutta synttäreille päälle laitettavaksi,
siitä syntyi sitten tämä mäyris-tunika.Työn alla on taas monenmoista, mm. nämä pöllöcollarit.
.


Ompeluaika ajoittuu minulla aina myöhälle iltaan joten tällä hetkellä ompelut ovat hieman jääneet taka-alalle koska levottomien öiden takia kömpii itsekin mieluusti ajoissa petiin.


Omenoita on tullut taas valtavasti, ihanaa! Pakkanen täyttyy vinhaa vauhtia, neidillekin on nyt monta purkkia omenasosetta varastossa.


Seuraavaksi pitäisi ehtiä jossain vaiheessa sienimetsälle, siis jossain vaiheessa.. :)


Tänään vierailtu isosetäni luona sukuloimassa ja kyllä se vaan on niin ihanaa nähdä sukulaisia!
Sinne leivoin viemisiksi omenatortun ja Ruotsin tuliaisiksi surauttelin kestorättejä.Nyt viikonlopun viettoon rennon meiningin parissa.
Piristävää perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti